МИТОВИ И ФАКТИ

МИТОВИ И ФАКТИ

#МИТ 1: БЕЗ ФАКУЛТЕТ НЕМА ШАНСА ДА СЕ ВРАБОТАМ

#МИТ 2: БИТНА Е ДИПЛОМАТА, КАКВА И ДА Е

#МИТ 3: УСЛОВИТЕ ВО СРЕДНО СТРУЧНО
НЕ СЕ СМЕНЕТИ СО ГОДИНИ

#МИТ 4: СО СРЕДНО СТРУЧНО НЕМАМ ИДНИНА