Fillimi2019-05-28T12:29:16+00:00

HISTORI TË SUKSESSHME

HISTORI TË SUKSESSHME

RISI

Arsimi profesional nënkupton pavarësi financiare, ardhmëri të sigurt dhe liri profesionale. Me arsimin profesional nuk do të keni problem të gjeni punësim dhe të keni rrogë të mirë.

Arsimi profesional ofron mundësi për punë të pavarshme, nisje të biznesit tuaj dhe njëkohësisht fitimin e përvojës praktike që kërkohet në tregun e punës. Me zgjedhjen e shkollës së mesme profesionale, nuk ju çmundësohet arsimimi i lartë, përkundrazi, në këtë mënyrë teorija fiton vlerë praktike.

front-page